fbpx

Om @helenas_rum

@helenas_rum startede som et lille hyggeprojekt på Instagram, men med tiden voksede det sig større i et fællesskab omkring det gode haveliv, og på få år har profilen fået en masse skønne sjove og entusiastiske følgere og TUSIND TAK for det!

Min skønne familie har nu valgt at bakke mig op i min passion for haveliv og indretning, og sammen har vi nu åbnet webshoppen helenasrum.dk, hvor både mand og datter er vidunderlige aktiver. Her vil vi udelukkende forhandle nøje håndplukkede og udvalgte produkter til uderum og haveliv og alt er kun at finde på sitet fordi det i forvejen har plads i vores egen have.

“Det er egentligt ganske enkelt. Alle de produkter du finder i webshoppen, er skønne ting, som jeg selv har i min egen have. Om der skal hygges i drivhuset eller på terrassen er temaet altid ”inspired by nature”, og jeg går altid efter smukke naturmaterialer og farvekoder, som er afstemt med naturens farver”

… og aldrig at forglemme de to skønne og frække havevovser Frida & Mollie!